ЗА НАС

Екипът на Ескейп стаи, Магичен театър и Музей на магията Худини е съставен от хора с опит в организирането на събития, сценична дейност и които знаят как да се погрижат за вашето добро настроение и страхотно изживяване.

Диян Костадинов – основател и собственик. Той е българският топ менталист, който представя в шоу спектаклите си уникални човешки способности като четене на мисли, телепатия, свръх интуиция, предсказания и др. Демонстрирал е изкуството си в държави като Гърция, Италия, Египет, Сърбия, Турция. Спечелил е множество международни награди, сред които шампион на Балканите за Магия от близо, шампион за Ментализъм и Златен цилиндър за Сценични манипулации. Участвал е в телевизионни предавания като „България търси талант“, „Шоуто на Николаос Цитиридис“, „Преди обед“ по bTV, „100 процента будни“ по БНТ1 и др. Освен всичко друго, Диян може да ви разкаже доста любопитни истории за предметите в Музея на магията, намиращ се в развлекателния комплекс, което допълнително ще допринесе за вашето страхотно изживяване.

Женя Терзиева – асистент и фокусник. Тя е в екипа ни от самото създаване на комплекса. Участва в провеждането на детски рождени дни, като се грижи за доброто настроение и подпомага децата по време на игрите в ескейп стаите. Има опит като аниматор и фокусник на тържества. Студентка и преподавателка в частна школа по английски език.

Диана Шаповалова – асистентка. Със своя богат опит като аниматор на различни тържества и събития, тя се присъедини към екипа ни от края на 2023г. Диана асистира децата в игрите по време на тържествата за рождени дни, както и се включва когато имаме рускоговорещи гости. Студентка със специалност „Начална училищна педагогика“. Има интереси във фотографията. Владее отлично английски и руски.